Samsung Galaxy S20 Ultra Suojakuorja


53 Tuotteet

Äärimmäisen kestävät ja edullisja kannja ja suojakuorja Dealy ssa Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle.

Huippuluokan suojakuorja ja suojakuorja edullisesti Dealy lta Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle. Tutustu valikoimaan erittäin ohuita ja kevyitä suojasuojakuori ita, jotka sopivat puhelimeesi täydellisesti ja yksinoikeudella. Ne on älykkäästi suunniteltu optimoimaan puhelimesi käyttö lompakko- ja handsfree-tukivaihtoehtojen ansiosta. Silikonista ja supersuojamateriaaleista valmistja ut suojakuori mme tarjoavat optimaalisen suojan koko matkapuhelimelle ja mahdollistavat samalla helpon pääsyn toimintoihin, portteihin ja painikkeisiin. Voit helposti muuntaa niiden kannen handsfree-pidikkeeksi ja soittaa puheluita sen ollessa kiinni. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva.

Dealy : yksilöllisja kannja ja suojakuorja Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle

Dealy : yksilöllisja kannja ja suojakuorja Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle. Valitsitpa minkä suojan tahansa, se on erittäin turvallinen iskuja, naarmuja, sormenjälkiä ja pölyä vastaan. Tiimimme valitsee erittäin kestävät suojakuorja lyömättömään hintaan. Tutustu magneja tiläpällä varustja tuihin taskuihimme, korttipidikkeisiin ja rahapusseihin, jotka ovat tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Flip-suojakuori mme (joissa on kanteen integroitu lukko) ja suojakuori mme, joissa on näkösuoja. Hihnalla tai ilman, ne tekevät kännykästäsi persoonallisen. Tarjoamme mielikuvituksellisia kansia, joissa on eläimiä, kukkia, muistomerkkejä, glitteriä, marmorityyliä, krokotiilin nahkatehostja ta... Meillä on laaja valikoima erittäin kestäviä yksivärisiä värillisiä kansia: nahkatyyliä, vintage- ja rja rohenkistä nahkatehostja ta, nappa- tai lychian nahkatyyliä, ne kaikki ovat Dealy ssa. Etsitpä sitten raittiutta tai hauskuutta, löydät juuri tarvitsemasi suojan!

Samsung Galaxy S20 Ultra on hyvissä käsissä henkilökohtaisen My Suojakuori -palvelun avulla.

Samsung Galaxy S20 Ultra on hyvissä käsissä Dealy n henkilökohtaisessa palvelussa. Puhelinten suojaussuojakuori ntuntijoistamme koostuva tiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua ennen ostoa ja sen jälkeen. Olemme avoinna 7 päivää viikossa.