Takaisin tuotteisiin

Trio iPhone 16 Plus -näytönsuoja ja kantolenkki WANLONFENG

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Trio iPhone 16 Plus -näytönsuoja ja kantolenkki
 WANLONFENG
1/5

Löydä mukavuus ja suojaus WANLONFENG suojakuori iPhone 16 Plus.
Siinä yhdistyvät panssarilasi oleva näytönsuoja, yleismallinen rannehihna ja pehmeä sisäsuojakuori , jotka tarjoavat täydellisen suojan laitteellesi....

  • 3-in-1-suojaus: Tässä puhelimen kotelossa yhdistyvät panssarilasi oleva näytönsuoja, yleismallinen rannehihna ja pehmeä TPU-vuorattu sisäsuojakuori , joka tarjoaa täydellisen suojan laitteellesi.
  • Tarkkuusleikkaukset: Kotelossa on tarkkuusleikkaukset kaikkia portteja, painikkeita ja kameroita varten, mikä takaa helpon pääsyn ja täyden toiminnallisuuden ilman kotelon poistamista.
  • Panssarilasi oleva näytönsuoja: Mukana tuleva panssarilasi oleva näytönsuoja suojaa näytön naarmuilta, iskuilta ja tahroilta ja pitää näytön ehjänä.
  • Yleiskäyttöinen rannehihna: Yleiskäyttöinen rannehihna lisää käyttömukavuutta, joten voit pitää puhelinta turvallisesti kaulan tai ranteen ympärillä, mikä on ihanteellinen liikkeellä oloa varten.
  • Pehmeä sisävuori: Pehmeä sisävuori suojaa puhelintasi naarmuilta ja lisää pehmustekerroksen, jolloin laite pysyy suojattuna jokapäiväiseltä kulutukselta.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille