Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Motorola Edge 50 Pro Bicolore BINFEN VÄRI

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Motorola Edge 50 Pro Bicolore BINFEN VÄRI
1/8

Tutustu lompakkokoteloon Motorola Edge 50 Pro 5G:lle, jonka on suunnitellut BINFEN COLOR.
Tämä suojakuori ei ole vain tyylikäs kirkkaan värisen muotoilunsa ansiosta, vaan se tarjoaa myös vankan suojan ja käytännöllisen toiminnallisuuden.

  • Laadukkaasta PU-nahasta ja TPU-materiaalista valmistettu suojakuori tarjoaa ylellisen tuntuman ja kestävän suojan laitteellesi. Materiaaliyhdistelmä takaa sekä joustavuuden että kestävyyden.
  • Elävä värisävyinen muotoilu tuo puhelimeesi ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta. Värien välinen kontrasti lisää esteettisyyttä ja saa puhelimesi erottumaan joukosta.
  • Tässä käytännöllisesti suunnitellussa laukussa on kolme korttipaikkaa ja yksi käteispaikka. Sen avulla voit kuljettaa tärkeimpiä tavaroita, kuten luottokortteja ja käteistä, ilman erillistä lompakkoa.
  • Suojaa henkilökohtaiset tietosi sähköiseltä varkaudelta sisäänrakennetulla RFID-sulkutekniikalla. Tämä ominaisuus varmistaa, että luottokorttitietosi ja muut arkaluonteiset tiedot pysyvät turvassa.
  • Jalustaominaisuus tarjoaa kätevän tavan katsella videoita, soittaa videopuheluita tai selata internetiä handsfree-tilassa. Sen avulla voit sijoittaa puhelimen täydelliseen kulmaan optimaalista katselua varten.
  • Tämä suojakotelo suojaa laitettasi täydellisesti ja kattaa kaikki sivut ja kulmat. Se suojaa puhelintasi naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta ja varmistaa, että se pysyy täydellisessä kunnossa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille