Takaisin tuotteisiin

Naisen Motorola Edge 50 Pro -suojus, jossa on persikkakukkia

10,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Naisen Motorola Edge 50 Pro -suojus, jossa on persikkakukkia
1/5

Tutustu tyylikkääseen ja joustavaan TPU-koteloon Motorola Edge 50 Pro 5G -puhelimelle, jossa on kaunis nainen ja persikan kukkia.
Tämä suojakuori tarjoaa sekä tyyliä että suojaa säilyttäen samalla ohuen ja kevyen profiilin, joka helpottaa laitteen käsittelyä.

  • Tyylikäs muotoilu: hieno maalattu kuvio, tämä pehmeä TPU-puhelimen kansi on upea kohokuvioitu motiivi, jossa yhdistyvät taide ja suojaus.
  • Premium materiaali: valmistettu korkealaatuisesta TPU, tämä puhelin suojakotelo tarjoaa pehmeän kosketuksen ja samalla varmistaa kestävyyden ja iskunvaimennus
  • Ainutlaatuinen taide: kuoressa on houkutteleva ja erityinen kuvio, joka tarjoaa laitteellesi ainutlaatuisen ja silmäänpistävän ulkoasun.
  • Ohut ja kevyt: Suojaavista ominaisuuksistaan huolimatta suojakuori säilyttää ohuen profiilin, jolloin puhelimesi pysyy kevyenä ja helppokäyttöisenä.
  • Täydellinen käyttömahdollisuus ja suojaus: tämä mukavuutta varten suunniteltu suojakuori tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin ja portteihin sekä täydellisen suojan jokapäiväistä kulumista vastaan.
Matière
Silicone
Type
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille