Sony Xperia 5 IV näytönsuojat


4 Tuotteet

Sony Xperia 5 IV -näytön- ja kamerasuojat ovat alennuksessa Dealy ssa.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kalvoja ja panssarilasi näytölle ja takakameralle. Hyödynnä edullisja hinnat ja alennuksja kaikista malleista. Löydät ohuja , erittäin kestävät kalvot, jotka on helppo asentaa ja jotka eivät jätä jälkiä, kun poistat ne.

Sony Xperia 5 IV -näytön- ja kamerasuojat ovat alennuksessa Dealy ssa.

Näytönsuojamme on valmistja tu yksinomaan matkapuhelimiin. Löydät kalvo- ja karkaistun lasin suojakalvot. Kalvot erottuvat ohuudesta ja panssarilasi on räjähdys- ja UV-suojausta. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja naarmut, jotka voivat heikentää näytön luja tavuutta. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on optimaalista. Unohdat ne pian ja voit nauttia puhelimestasi täysillä.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Tarjoamme panssarilasi olevan suojalinssin Sony Xperia 5 IV:n takakameraan. Erittäin ohut ja HD-luokan linssi suojaa lsuojakuori ja linssejä iskun sattuessa. Sensorit eivät vaurioidu tai naarmuuntuisi, ja vältät pölyn muodostumisen. Tämä erittäin läpinäkyvä linssi ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Se optimoi Sony Xperia 5 IV -puhelimesi suojan.

Dealy -palvelu

Dealy ei tarkoita vain alhaisia hintoja. Se on myös käyttäjäystävällinen ja turvallinen verkkosivusto. Annamme myös suojakuori kaspalvelumme käytja täväksi puhelimitse ja tekstiviestillä. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Löydät myös mielenkiintoisia artikkeleita blogistamme. Nauti vierailustasi!