Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Redmi Pad SE EVA lasten suojakuori

25,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi Pad SE EVA lasten suojakuori
1/7

Laadukas tablettikotelomme on valmistettu ensiluokkaisesta EVA:sta, joka tarjoaa erinomaisen suojan.
Siinä on jalusta ja kahva, jotka takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden kirjoittaessasi, katsellessasi videoita tai surffatessasi verkossa.
Se mukautuu täydellisesti laitteeseesi, jolloin kaikki toiminnot ja säätimet ovat täysin käytettävissä ilman, että koteloa tarvitsee irrottaa.

  • Kevyt, pehmeän tuntuinen suojakuori on valmistettu korkealaatuisesta EVA:sta. Se tarjoaa loistavan suojan ja tekee tabletistasi vakaamman.
  • Jalustalla varustettu suojakuori tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, nettisurffauksesta ja lukemisesta paljon mukavampaa pitäen samalla kädet vapaina. Se myös ehkäisee nivelkipuja. Siinä on myös helposti kannettava kahva.
  • Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että koteloa tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet tarjoavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä kotelosta erittäin tyylikkään. Se suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
Type
Support mains libres
Ultra résistant

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille