Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Pad 6 Premium Suojakuori

56,00 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Pad 6 Premium Suojakuori
1/9

Tämä Xiaomi Pad 6:n magneettikotelo tarjoaa täydellisen suojan ja täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin.
Erittäin ohut ja kevyt muotoilu on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta.
Siinä on sisäänrakennettu jalusta mukavaa käyttöä varten ja automaattinen uni-/herätystoiminto energian säästämiseksi....

  • Tämä kansi antaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että sinun tarvitsee irrottaa sitä. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet helpottavat pääsyä tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Tuki tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internetissä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun molemmat kädet pysyvät vapaina ja nivelkipuilta vältytään.
  • Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen etupuolen ulkokuori on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli tarjoaa hyvän suojan ja magneettinen imusuunnittelu tekee tabletista vakaamman.
  • Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä suojuksesta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Tarjoaa automaattisen lepotila-/herätystoiminnon sulkemalla/avaamalla tämän älykkään kannen, mikä auttaa säästämään energiaa ja pidentämään akun käyttöikää. Tämän älykkään kannen avaaminen herättää tabletin automaattisesti ja sulkeminen siirtää tabletin automaattisesti lepotilaan.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille