Takaisin tuotteisiin
-10,00 €

Xiaomi Mix Fold 3 räätälöity suojakuori

14,99 € 24,99 €

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa muokkauksesi, jotta voit lisätä sen ostoskoriin

Enintään 250 merkkiä

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Fold 3 räätälöity suojakuori

Anna Xiaomi Mix Fold 3 -puhelimeesi henkilökohtainen kosketus räätälöidyllä kotelollamme, jossa yhdistyvät huippuluokan suojaus ja ainutlaatuinen muotoilu!
Xiaomi Mix Fold 3 on vallankumouksellinen älypuhelin, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja innovatiivisuus.
Ma Coquen yksilöllisellä suojakuorella voit paitsi suojata tätä poikkeuksellista laitetta, myös antaa sille yksilöllisen muotoilun, joka kuvastaa tyyliäsi.
Tämä suojakuori tarjoaa räätälöityä suojaa tämän taitettavan älypuhelimen erityispiirteille ja takaa turvallisuuden, kestävyyden ja hyvän ulkonäön.

  • Rajoittamaton räätälöinti : Muokkaa kuoriasi valokuvilla, kuvioilla, kuvituksilla tai tekstillä ainutlaatuisen ulkoasun luomiseksi. Voit luoda itsellesi sopivan muotoilun, jossa voit näyttää suosikkihetkesi tai antaa mielikuvituksellesi vapaat kädet.
  • Taitettava suojaus: Erityisesti Xiaomi Mix Fold 3 -puhelimelle suunniteltu suojakuori tarjoaa täyden suojan, vaikka se olisi taitettu tai avattu. Sen rakenne suojaa kolhuilta, naarmuilta ja kulumiselta kunnioittaen samalla laitteen joustavuutta.
  • Tarkat leikkaukset : Tarkkojen leikkausten ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin älypuhelimesi toimintoihin (USB-C-portti, painikkeet, kamera) irrottamatta kuorta.
  • Kestävät ja joustavat materiaalit : Kovista ja kestävistä materiaaleista valmistettu suojakuori suojaa puhelintasi tehokkaasti ja mukautuu samalla sen kokoontaitettavuuteen. Se säilyttää eheytensä jopa toistuvan taittamisen jälkeen.
  • Ergonominen muotoilu : Ohut ja kevyt, se ei lisää liikaa painoa puhelimeen, mikä takaa optimaalisen käyttömukavuuden molemmissa kokoonpanoissa (taitettuna ja avaamattomana).
  • Helppo asentaa : Suojakuori kiinnittyy turvallisesti ja vaivattomasti Xiaomi Mix Fold 3 -laitteeseesi ja tarjoaa välittömän suojan laitteen joustavuudesta tinkimättä.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.
Xiaomi Mix Fold 3 räätälöity suojakuori
Design me

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille