Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy Tab S9 Plus / Tab S9 FE Plus Design Suojakuori olkakantolenkki lla varustja tuna

32,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab S9 Plus / Tab S9 FE Plus Design Suojakuori
 olkakantolenkki
lla varustja
tuna
1/8

Tutustu Samsung Galaxy Tab S9 Plus / Tab S9 FE Plus -suojakuori on.
Siinä on kääntyvä jalusta ja olkakantolenkki , jotka tarjoavat optimaalisen suojan tinkimättä tablja in toimintojen käyttömahdollisuuksista.
Sen kevyt, pehmeän tuntuinen muotoilu tarjoaa erinomaisen suojan.

  • Mahdollistaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimja , portit ja painikkeja ) poistamatta suojakuori a. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkauksja ja painikkeja mahdollistavat helpon pääsyn tablja in kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Kevyt, pehmeän tuntuinen suojakuori kehys on valmistja tu ensiluokkaisesta PC:stä ja silikonista, se suojaa hyvin ja tekee tablja ista vakaamman.
  • Laadukkaat materiaalit yhdistja tynä erinomaiseen ammattitaitoon tekevät tästä suojakuori sta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Jalustan suojakuori tekee siitä paljon miellyttävämmän kirjoittamiseen, videoiden katseluun, Internja issä surffaamiseen ja lukemiseen pitäen molemmat kädja vapaina ja välttäen nivelkipuja, ei vain jalustana käytja täväksi, vaan myös kahvana, joka on helppo kuljja taa.
  • Mukana tulee olkakantolenkki , ja kantolenkki on säädja tävissä ja irrotja tavissa, helppokäyttöinen ja käytännöllinen tablja in ripustamiseen olkapäähän

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille