Takaisin tuotteisiin

Smart Suojakuori Samsung Galaxy Tab S9 Plus kolme läppää

22,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Smart Suojakuori
 Samsung Galaxy Tab S9 Plus kolme läppää
1/7

Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja ohjaimiin (kamerat, kaiuttimja , portit ja painikkeja ) ilman, ja tä suojakuori a tarvitsee irrottaa.
Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen ulkopinta on valmistja tu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpinta tarjoaa hyvän suojan, ja silikoninen takaosa tekee tablja ista vakaamman....

  • Tämä suojakuori antaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimja , portit ja painikkeja ) ilman, ja tä sinun tarvitsee irrottaa suojakuori a. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkauksja ja painikkeja mahdollistavat helpon pääsyn tablja in kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen ja uosa on valmistja tu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli tarjoaa hyvän suojan ja silikoninen takaosa tekee tablja ista vakaamman.
  • DL-tablja tisuojakuori ssa on yksinkertainen puhdas väridesign , ja valittavana on erilaisia värejä, voit valita suosikkisi suojaamaan tablja tiasi, joka on kauniimpi ja muodikkaampi.
  • Laadukas materiaali yhdistja tynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä suojakuori sta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Tukisuojakuori tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internja issä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa pitäen molemmat kädja vapaina ja ehkäisten nivelkipuja.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille