Takaisin tuotteisiin

Älysuojakuori Samsung Galaxy Tab S9 Plus TOBY-sarja DUX DUCIS

32,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Älysuojakuori
 Samsung Galaxy Tab S9 Plus TOBY-sarja DUX DUCIS
1/8

Tämä älykäs suojakuori on mukautja tu täydellisesti laitteeseesi, jolloin kaikki toiminnot ja hallintalaitteja ovat käytja tävissä ilman, ja tä sitä tarvitsee irrottaa.
Se on kevyt, ohut ja verrattain pehmeä ensiluokkaisen PU-nahkapäällysteen ansiosta.
Se tarjoaa täydellisen suojan iskuja, hankausta, naarmuja, sormenjälkiä, liukastumista, likaa ja kulmavaurioita vastaan.

  • Täydellisesti laitteeseesi sovitja tu: tämä suojus antaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja hallintalaitteisiin (kamerat, kaiuttimja , portit ja painikkeja ) ilman, ja tä sitä tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkauksja ja painikkeja helpottavat pääsyä tablja in kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Korkea laatu: Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen ja uosa on valmistja tu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäosa tarjoaa hyvän suojan, ja läpinäkyvä PC-tausta + TPU-kehys tekee tablja ista vakaamman.
  • Täydellinen suojaus: Laadukas materiaali yhdistja tynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä suojuksesta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Kolminkertainen tuki: Tukisuojus tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internja issä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa pitäen molemmat kädja vapaina ja ehkäisten nivelkipuja.
  • Automaattinen herätys-/uniajotoiminto: Tarjoaa automaattisen uni-/herätystoiminnon sulkemalla/avaamalla tämän älykkään kannen, mikä auttaa säästämään virtaa ja pidentää akun käyttöikää. Tämän älykkään kannen avaaminen herättää tablja in automaattisesti ja sulkeminen siirtää tablja in automaattisesti lepotilaan.
  • Sisäänrakennja tu kynäpaikka: Sisäänrakennja tu kynäpaikka tarjoaa turvallisen ja kätevän paikan säilyttää kynääsi ja estää kynän menja tämisen (kynä ei sisälly).

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille