Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 Perhoset

9,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 Perhoset
1/6

Tämä suojakuori Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 -tabletille sopii täydellisesti ja antaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin.
Ohuen ja kevyen rakenteensa ansiosta se tarjoaa hyvän suojan lisäämättä tilaa.
Perhoskuvio lisää eleganssia ja muotia.

  • Sopii täydellisesti laitteellesi: Tämä suojus antaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että sitä tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet helpottavat pääsyä tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Erittäin ohut: Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen etuosa on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli suojaa erinomaisesti ja TPU-selkäosa tekee tabletista vakaamman.
  • Perhonen kuvio: Tabletti kansi hyväksyy perhonen kuvio kuvioitu design , joka on kauniimpi ja muodikas.
  • Täydellinen suojaus: Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen käsityötaitoon tekee tästä suojuksesta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Tuen kanssa: Tukisuojus tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, nettisurffauksesta ja lukemisesta paljon mukavampaa pitäen molemmat kädet vapaina ja ehkäisten nivelkipuja.
  • Automaattinen lepotila-/herätystoiminto: Tarjoaa automaattisen lepotila-/herätystoiminnon sulkemalla/avaamalla tämän älykkään kannen, mikä auttaa säästämään energiaa ja pidentää akun käyttöikää. Älykannen avaaminen herättää tabletin automaattisesti ja sulkeminen siirtää tabletin automaattisesti lepotilaan.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille