Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy Tab A9 / A 8.0 (2019) / A7 Lite EVA-suojakuori , jossa on kahva

21,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab A9 / A 8.0 (2019) / A7 Lite EVA-suojakuori
, jossa on kahva
1/5

Tämä tablja in suojakuori on valmistja tu laadukkaista EVA-materiaaleista, jotka suojaavat erinomaisesti putoamisilta ja iskuilta.
Siinä on kaksitoiminen jalusta, joka toimii myös mukavana kahvana, joten tablja in kuljja taminen ja käyttäminen on helppoa myös liikkeellä.

  • Laadukkaista EVA-materiaaleista valmistja tu tablja in suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan putoamisia ja iskuja vastaan ja pitää laitteesi turvassa vaikeissa olosuhteissa.
  • Innovatiivisesti suunniteltu kaksitoiminen jalusta, joka toimii samalla mukavana kahvana, mikä helpottaa tablja in kuljja tamista ja käyttöä liikkeellä ollessaan
  • Takapuolella on elinvoimainen ja huomiota herättävä jalkapallokuvio, joka sopii täydellisesti jalkapallofaneille ja lisää laitteeseesi ainutlaatuisen tyylin.
  • Suojakuori ssa on tarkkaan suunnitellut aukot kaikille porteille, painikkeille ja kameroille, joten tablja in toimintoihin pääsee käsiksi ilman, ja tä suojakuori a tarvitsee irrottaa.
  • Mukana on säädja tävä, irrotja tava olkakantolenkki , joka tarjoaa monipuolisia kantovaihtoehtoja ja lisämukavuutta matkustamiseen, koulunkäyntiin tai työpaikalla liikkumiseen.
  • Mallit: Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 tuumaa / Tab A9 / Tab A 8.0 (2019) SM-T290 (Wi-Fi) / SM-T295 (LTE)

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille