Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE Suojakuori KHAZNEH

15,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Suojakuori
 KHAZNEH
1/8

Tutustu korkealaatuiseen puhelinkoteloon Samsung Galaxy S24 FE:lle.
Tämä suojakuori on valmistettu pintakuvioidusta PU-nahasta, jossa on tukeva TPU-pohja, ja se tarjoaa sekä upean tyylin että kestävän suojan....

  • Tämä suojakuori on valmistettu ensiluokkaisesta lehmänpintaisesta PU-nahasta yhdistettynä vankkaan TPU-peruskuoreen, ja se tarjoaa sekä korkealuokkaista tyyliä että kestävää suojaa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu käteväksi, ja siinä on omat lompakkokorttipaikat, jotka ovat täydellisiä luottokorttien, henkilöllisyystodistusten ja muiden välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen käden ulottuvilla.
  • Integroitu jalustatoiminto helpottaa vaakatasossa tapahtuvaa katselua, mikä on ihanteellinen puhelimen handsfree-käyttöä varten, katselitpa sitten videoita tai soitit videopuheluita.
  • Varmistaa, että suojakuori ja sen sisältö ovat turvassa vahvalla magneettilukolla, joka tarjoaa mielenrauhan siitä, että kaikki pysyy paikallaan.
  • Älykkäästi muotoiltu kuulokkeen leikkaus, jonka avulla voit vastata puheluihin avaamatta koteloa ja pitää näytön suojattuna puheluiden aikana.
  • Tarjoaa monipuolisen suojan naarmuja, kolhuja ja putoamisia vastaan, ja parannetut reuna- ja kulmasuojat suojaavat laitetta jokapäiväisiltä onnettomuuksilta.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille