Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE Suojakuori Plain

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Suojakuori
 Plain
1/9

Laadukas lompakkokotelo Samsung Galaxy S24 FE -puhelimelle.
Vahvasta PU-nahasta valmistettu, kestävä ja joustava rakenne suojaa naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
Siinä on lompakko- ja jalusta-toiminnot sekä turvallinen magneettisuljenta.

  • Laadukkaat materiaalit: Vahvasta PU-nahasta valmistettu suojakuori tarjoaa kestävän ja joustavan rakenteen, joka suojaa erinomaisesti naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
  • Lompakkotoiminnot: Sisältää 3 korttipaikkaa ja sivutaskun, joiden avulla voit säilyttää tärkeimmät kortit ja käteisvarat yhdessä paikassa, mikä sopii täydellisesti liikkeellä oloon.
  • Jalusta-toiminto: muuntuu helposti jalustaksi ja tarjoaa säädettävät katselukulmat, jotta voit käyttää sitä hands-free videoita katsellessasi, videopuheluita soittaessasi tai surffatessasi verkossa.
  • Magneettisuljenta: Varustettu turvallisella magneettilukolla, joka pitää puhelimen ja arvoesineet turvassa ja varmistaa, että ne pysyvät paikoillaan ja ovat helposti saatavilla tarvittaessa.
  • Iskunkestävä teknologia: Tämä suojakuori on suunniteltu iskunkestävällä teknologialla, ja se tarjoaa erinomaisen suojan pudotuksia, kolhuja ja muita iskuja vastaan, jolloin puhelimesi pysyy turvassa vaurioilta.
  • Mukana kätevä kantolenkki : Mukana on irrotettava rannehihna kätevää kuljettamista varten, jolloin voit pitää puhelimesi turvallisesti vierelläsi liikkeellä ollessasi.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille