Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE FE kantolenkki painettu Wolf suojakotelo

11,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE FE kantolenkki
 painettu Wolf suojakotelo
1/7

Tutustu Samsung Galaxy S24 FE:n lompakkokoteloon, jossa on elävä ja taiteellinen susikuvio.
Tämä suojakuori on valmistettu ensiluokkaisesta PU- ja TPU-materiaalista, ja se tarjoaa ylellisen tuntuman samalla kun se suojaa puhelintasi jokapäiväiseltä kulutukselta.
Siinä on useita korttipaikkoja ja käteistasku, joten voit kuljettaa tärkeimpiä kortteja ja käteistä ilman erillistä lompakkoa.

  • Ensiluokkaisesta PU:sta ja TPU:sta valmistettu suojakuori tarjoaa kestävyyttä ja ylellisen tuntuman, mukavan otteen ja suojaa puhelintasi jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Sisältää elinvoimainen ja taiteellinen kuvio design , lisäämällä ainutlaatuinen ja silmäänpistävä esteettinen puhelimen tapauksessa. Sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja nuorille.
  • Sisältää useita korttipaikkoja ja käteistaskun, joten voit kuljettaa tärkeitä kortteja ja käteistä kätevästi ilman erillistä lompakkoa.
  • Suojakuori voidaan taittaa jalustaksi, ja se tarjoaa säädettävät katselukulmat handsfree-käyttöä varten, mikä sopii täydellisesti videoiden katseluun, videopuheluiden soittamiseen tai verkkosurffailuun.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarjoamaan 360 asteen suojaa, ja se suojaa puhelintasi naarmuilta, putoamisilta ja iskuilta varmistaen, että se pysyy koskemattomana.
  • Mukana kätevä kantolenkki helppoa kantamista varten, joten voit pitää puhelimesi turvallisesti vierelläsi liikkeellä ollessasi.
Type
Lanière
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille