Takaisin tuotteisiin

Flip Cover Samsung Galaxy S24 FE Risti tekstuuri

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover Samsung Galaxy S24 FE Risti tekstuuri
1/7

Löydä täydellinen puhelinsuoja Samsung Galaxy S24 FE -puhelimelle.
Ainutlaatuisen ristikkäisen rakenteensa ja lompakkomallinsa ansiosta tämä suojus tarjoaa kestävän suojan naarmuja, iskuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan.
Siinä on myös korttipaikat ja rahatasku, joten voit säilyttää välttämättömät tavarasi puhelimesi kanssa.

  • Tämä puhelimen suojakuori on valmistettu TPU:n ja ristikkäiskuvioidun PU-nahan yhdistelmästä, joka tarjoaa kestävän suojan naarmuilta, iskuilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Tässä kotelossa on korttipaikat ja rahatasku, joten voit kuljettaa tärkeitä kortteja ja rahaa puhelimesi mukana. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat pitää välttämättömät tavarat puhelimensa mukana.
  • Suojakansi voidaan taittaa pois ja käyttää puhelimen jalustana, ja se tarjoaa säädettävät katselukulmat, jotta voit katsella videoita tai selata verkkosivuja ilman käsiä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen videopuheluissa tai mediankäytössä.
  • Siinä on vahva magneettisuljenta, joka pitää kuoren tukevasti suljettuna ja suojaa näyttöä naarmuilta ja vahingossa avautumiselta. Tämä magneettisuljin varmistaa myös korttipaikkojen sisällön turvallisuuden.
  • Sisältää kaiutinaukot, joiden avulla voit puhua puhelimeen, vaikka suojakuori olisi kiinni, mikä parantaa käytettävyyttä suojauksesta tinkimättä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille