Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 Suojakuori FE DIERFENG

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 Suojakuori
 FE DIERFENG
1/8

Tutustu DIERFENG-koteloon Samsung Galaxy S24 FE:lle, joka on suunniteltu yksinkertaisella mutta kestävällä muotoilulla, joka parantaa puhelimesi ulkonäköä.
Laadukkaasta PU-nahasta valmistettu suojakotelo tarjoaa vankan ja joustavan suojan laitteellesi.

  • Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, jossa on tyylikäs viivapainokuvio, joka tarjoaa yksinkertaisen mutta kestävän muotoilun, joka parantaa puhelimesi ulkonäköä.
  • Sisäkuori on valmistettu joustavasta TPU:sta, jota voi vapaasti kiertää ilman, että se vääntyy, ja joka tarjoaa vankan suojan laitteellesi.
  • Siinä on erilliset paikat luottokorteille ja käteislokero, ja foliokirjan kansi voidaan taittaa jalustaksi säädettävää katselukulmaa varten, jolloin kädet jäävät vapaiksi.
  • Magneettilukko takaa helpon ja tukevan sulkemisen, joka pitää puhelimen, rahat ja kortit siististi ja turvallisesti paikallaan, kun taas korotettu huuli tarjoaa lisäsuojaa kameran linssille tasaisilla pinnoilla.
  • Mukana on rannehihna helppoa kuljettamista varten, ja erityisen vastaanottimen reiän ansiosta voit vastata puhelimeen kuori suljettuna, mikä lisää mukavuutta jokapäiväiseen käyttöön.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille