Takaisin tuotteisiin

Flip Cover Samsung Galaxy S24 FE LC.IMEEKE LC.IMEEKE

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover Samsung Galaxy S24 FE LC.IMEEKE LC.IMEEKE
1/8

Suojaa puhelimesi LC.IMEEKE L1-sarjan suojakuorella Samsung Galaxy S24 FE:lle.
Tässä kotelossa on parannettu kameran suojaus, veden- ja sormenjälkienkestävyys, sotilasluokan pudotussuojaus, kätevä puhelujen käsittely, magneettilompakko ja tukeva jalusta, joten siinä on kaikki mitä tarvitset....

  • Parannettu kameran suojaus: Kuoressa on 2 mm:n korotettu kehys kameran ympärillä, joka tarjoaa lisäsuojaa naarmuilta ja iskuilta.
  • Laadukas materiaali: Valmistettu laadukkaista PU+TPU-nahkamateriaaleista, jotka kestävät vettä ja sormenjälkiä ja pitävät puhelimesi koskemattomassa kunnossa.
  • Sotilasluokan pudotussuojaus: Tämä suojakuori täyttää sotilasstandardin 810G-515.6 pudotussuojan vaatimukset, mikä takaa puhelimesi turvallisuuden vahingossa tapahtuvan pudotuksen yhteydessä.
  • Kätevä puhelujen käsittely: Etukannessa on kaiutinreiät, joiden avulla voit vastata puheluihin helposti avaamatta kuorta.
  • Magneettisuljettava lompakko: Varustettu kahdella korttipaikalla ja muistiinpanolokerolla, tämä lompakko on täydellinen olennaisten tavaroiden kuljettamiseen lisäämättä irtotavaraa.
  • Tukeva jalusta: Taitettavan muotoilun ansiosta kuori toimii tukevana jalustana, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen videoille ja esityksille.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille