Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Samsung Galaxy A24 4G lompakko vetoketjulla

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Samsung Galaxy A24 4G lompakko vetoketjulla
1/8

Anna puhelimellesi täydellinen suoja lompakkokotelomme Samsung Galaxy A24 4G:lle.
Tässä kotelossa yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus, ja se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja erityistilaisuuksiin.
Siinä on säädettävä olkahihna kädet vapaana.

  • Kestävästä TPU:sta ja korkealaatuisesta PU-nahasta valmistettu suojakuori tarjoaa täydellisen suojan jokapäiväistä kulumista, naarmuja ja iskuja vastaan.
  • Varustettu käsihihnalla ja säädettävällä olkahihnalla (70cm - 140cm) hands-free , täydellinen aktiiviseen elämäntyyliin.
  • Siinä on kaksi valokuva- ja kuusi korttipaikkaa, lompakon päälokero ja ulkoinen vetoketjullinen kolikkotasku. Säilytä henkilöllisyystodistuksesi, korttisi, käteisesi ja kolikkosi täysin turvallisesti.
  • Taitettava jalusta helpottaa työtäsi ja elämääsi tarjoamalla käytännöllisen katselukulman lukemista tai videoiden katselua varten.
  • Tarkat leikkaukset takaavat helpon pääsyn kaikkiin tärkeisiin portteihin ja painikkeisiin. Magneettisuljenta pitää tavarasi turvassa
  • Yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden, täydellinen jokapäiväiseen käyttöön ja erityistilaisuuksiin. Tyylikäs muotoilu täydentää mitä tahansa asua ja pitää samalla välttämättömyystarvikkeet järjestyksessä ja käden ulottuvilla.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type

Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille