Takaisin tuotteisiin

Alumiiniseos Suojakuori Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G Alumiiniseos mekaanisella kädellä

41,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Alumiiniseos Suojakuori
 Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G Alumiiniseos mekaanisella kädellä
1/3

Tutustu tukevaan alumiiniseoskoteloon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G -puhelimelle.
Siinä on ainutlaatuinen ja tyylikäs mekaaninen varsi, joka tarjoaa vankan suojan ja lisää samalla futuristista estetiikkaa älypuhelimeesi.

  • Mekaanisen käsivarren tyylinen puhelimen kuori on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja suojan iskuja, naarmuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan, mikä takaa laitteesi pitkäikäisyyden.
  • Puhelimen kuori on metallisen tuntuinen, ja sitä täydentää sileä, kiillotettu pinta. Metalli voi kiiltää valon vaikutuksesta ja näyttää häikäiseviä metallivärejä ja vahvan metallisen tekstuurin.
  • Ainutlaatuisen ja tyylikkään mekaanisen käsivarren muotoilun ansiosta tämä alumiiniseoksesta valmistettu kuori ei ainoastaan tarjoa vankkaa suojaa, vaan myös lisää älypuhelimeesi huomiota herättävän futuristisen estetiikan, joka tekee siitä erottuvan joukosta.
  • Tämä mekaanisen käsivarren tyylinen puhelimen suojus on suunniteltu huolellisesti täydellisen toimivuuden varmistamiseksi, ja se mahdollistaa helpon pääsyn kameraan, kuulokeliitäntään ja kaiuttimen reikiin, joten se ei häiritse älypuhelimesi käyttöä, valokuvausta tai äänenlaatua.
  • Puhelimen kuoressa on kiinnityslenkki, joka tarjoaa lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Tämän ominaisuuden ansiosta voit kantaa puhelintasi käyttämättä käsiäsi ja vähentää laitteen katoamisen tai putoamisen riskiä, mikä on erityisen hyödyllistä ulkona tai matkoilla.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille