Takaisin tuotteisiin

Poco F6 Pro pyörivä gyroskooppi suojakotelo VOERO

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Poco F6 Pro pyörivä gyroskooppi suojakotelo
 VOERO
1/4

Tutustu VOERO-puhelinkoteloon, jossa on integroitu jalusta ja pyörivä gyroskooppi.
Tämä tuote on suunniteltu tarjoamaan täydellisen suojan, ja siinä on tarkat aukot, jotka mahdollistavat esteettömän pääsyn puhelimen toimintoihin.
Siinä on myös integroitu takatuki handsfree-käyttöä varten.

  • VOERO PC Electroplating puhelimen suojakuori jalustalla on valmistettu PC-materiaalista, joka takaa puhelimesi monipuolisen suojan, ja integroitu pyörivä gyroskooppi, luova muotoilu
  • Nauti keskeytymättömästä toiminnallisuudesta tarkkuusleikkauksilla, joiden avulla voit soittaa puheluita, kuunnella musiikkia, ottaa valokuvia ja paljon muuta irrottamatta koteloa; Galvanointikäsityö tarjoaa sekä tyyliä että kestävyyttä.
  • Integroidun takatuen avulla voit vaihtaa handsfree-tilaan, jolloin puhelimen käyttö on entistä helpompaa eri tilanteissa.
  • Integroidun magneetin ansiosta tämä suojakuori on yhteensopiva MagSafe-latureiden, magneettisten virtalähteiden, korttipidikkeiden ja autokiinnikkeiden kanssa, mikä tarjoaa lisämukavuutta.
  • Tämä puhelimen suojakuori on suunniteltu ohueksi ja kevyeksi, joten se ei lisää laitteeseesi tarpeetonta tilaa ja tarjoaa samalla parhaan mahdollisen suojan.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille