Takaisin tuotteisiin

Poco F5 Alumiiniseoskuori

41,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Poco F5 Alumiiniseoskuori
1/3

Tutustu Poco F5 5G:n kestävään alumiiniseoskoteloon.
Se tarjoaa erinomaisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan ja takaa laitteesi pitkäikäisyyden.
Sen kiillotettu metallinen rakenne antaa älypuhelimellesi futuristisen ilmeen.

  • Mekaanisen käsivarren tyylinen puhelimen kuori on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja suojan iskuja, naarmuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan, mikä takaa laitteesi pitkäikäisyyden.
  • Puhelimen kuori on metallisen tuntuinen, ja sitä täydentää sileä, kiillotettu pinta. Metallikuoret eroavat muista materiaaleista siinä, että metalli voi kiiltää valon vaikutuksesta. Häikäisevät metallivärit ja vahva metallinen rakenne.
  • Tässä alumiiniseoksesta valmistetussa puhelinsuojassa on ainutlaatuinen ja tyylikäs mekaaninen varsi, joka tarjoaa vankan suojan ja tuo älypuhelimeesi futuristisen ja silmäänpistävän esteettisen ilmeen, joka tekee siitä erottuvan joukosta.
  • Tämä mekaanisen käsivarren tyylinen puhelimen suojus on suunniteltu huolellisesti täydellisen toimivuuden varmistamiseksi, ja se mahdollistaa helpon pääsyn kameraan, kuulokeliitäntään ja kaiuttimen reikiin, joten se ei häiritse älypuhelimesi käyttöä, valokuvausta tai äänenlaatua.
  • Puhelimen kotelossa on kiinnityslenkki, joka lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Tämän ominaisuuden ansiosta voit kantaa puhelinta ilman käsiäsi ja vähentää laitteen putoamisen tai hukkaamisen riskiä, mikä on erityisen hyödyllistä ulkona tai matkoilla.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille