Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Oppo Reno 12 Pro 5G Simuloitu nahka Matt

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Oppo Reno 12 Pro 5G Simuloitu nahka Matt
1/7

Tutustu Oppo Reno 12 Pro 5G -puhelimen suojukseen, jossa on tyylikäs nahkarakenne ja integroitu jalusta.
Se tarjoaa kestävän suojan vankan TPU-sisäkuorensa ansiosta ja tarjoaa samalla tyylikkään ulkonäön.

  • Tässä puhelinsuojuksessa on ensiluokkainen PU-nahkakuvio yhdistettynä kestävään TPU-sisäkuoreen. Se tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että tehokkaan suojan jokapäiväistä kulumista vastaan.
  • Tässä kotelossa on kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero, ja siinä on kätevä säilytyspaikka tärkeimmille korteillesi ja käteisvaroillesi. Se poistaa erillisen lompakon tarpeen, joten se on all-in-one-ratkaisu jokapäiväiseen käyttöön.
  • Kaksipuolinen magneettisulkujärjestelmä varmistaa, että suojakuori pysyy tukevasti suljettuna ja suojaa puhelinta vahingossa avautumiselta. Tämä muotoilu mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn puhelimeesi ja pitää sen samalla turvassa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, joten kaikki portit, painikkeet ja ominaisuudet ovat helposti käytettävissä. Erityinen puheluaukko ja muut tarkat leikkaukset takaavat, että voit soittaa puheluita, ladata puhelimen ja käyttää kaikkia painikkeita ja kaiuttimia irrottamatta suojakuoren suojusta.
  • Integroidun jalustan ansiosta voit laskea puhelimen alas ja katsella puhelinta ilman käsiä. Olitpa sitten katsomassa videoita, surffaamassa verkossa tai soittamassa videopuheluita, tämä ominaisuus tarjoaa lisää mukavuutta ja monipuolisuutta.
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille