Takaisin tuotteisiin

Oppo Reno 12 Pro 5G Magneettinen suojakuori Hunajakenno

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12 Pro 5G Magneettinen suojakuori
 Hunajakenno
1/6

Tutustu Oppo Reno 12 Pro 5G -puhelimen magneettikoteloon, joka on suunniteltu täydelliseen tasapainoon pehmeyden ja kovuuden välillä puhelimen optimaalisen suojan takaamiseksi.
Tyylikäs hunajakennomuotoilu on sekä hieno että kaunis, ja se korostaa puhelimen ulkoista olemusta ja tarjoaa samalla vankan suojan.

  • TPU- ja PC-materiaalien yhdistelmästä valmistettu suojakuori tarjoaa täydellisen tasapainon pehmeyden ja kovuuden välillä ja takaa puhelimellesi optimaalisen suojan.
  • Läpikuultava hunajakennokuvio on sekä hieno että kaunis, ja se korostaa puhelimesi ulkoista ulkonäköä ja tarjoaa samalla vankan suojan.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu siten, että kaikki neljä kulmaa on korotettu ja paksuuntunut, ja se suojaa puhelintasi tehokkaasti iskuilta ja putoamisilta ja tarjoaa paremman kestävyyden.
  • Tarkat aukot kaiuttimille, mikrofoneille, latausliitännöille ja muille liitännöille takaavat täydellisen toimivuuden ja helpon pääsyn kuorta irrottamatta.
  • Tämä suojakuori tarjoaa törmäys- ja naarmunkestävyyden ja maksimoi puhelimesi suojan. Suojakuori on integroitu magneettirenkaalla, joten se on myös täysin yhteensopiva MagSafe-latauksen kanssa.
Matière

Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille