Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Suojakuori KHAZNEH

17,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Suojakuori
 KHAZNEH
1/8

Tutustu OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimen KHAZNEH-suojukseen, jossa on laadukas rakenne.
Tämä suojus tarjoaa sekä korkealuokkaista tyyliä että pitkäkestoista suojaa.
Siinä on myös korttipaikat, jotka ovat ihanteellisia luottokorttien, henkilöllisyystodistusten ja muiden välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen käden ulottuvilla.

  • Tämä kuori on valmistettu ensiluokkaisesta kuvioidusta PU-nahasta, johon on yhdistetty kestävä TPU-peruskuori, ja se tarjoaa sekä korkealuokkaista tyyliä että kestävää suojaa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu mukavaksi, ja siinä on omat lompakkokorttipaikat, jotka ovat täydellisiä luottokorttien, henkilöllisyystodistusten ja muiden välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen käden ulottuvilla.
  • Integroitu jalustatoiminto helpottaa vaakatasossa tapahtuvaa katselua, mikä on ihanteellinen puhelimen handsfree-käyttöä varten, katselitpa sitten videoita tai soitit videopuheluita.
  • Varmistaa kuoren ja sen sisällön turvallisuuden vahvalla magneettilukolla, joka tarjoaa mielenrauhan siitä, että kaikki pysyy paikallaan.
  • Älykkäästi muotoiltu korvakappaleen leikkaus, jonka avulla voit vastata puheluihin ilman kuoren avaamista, mikä suojaa näyttöä puheluiden aikana.
  • Tarjoaa monipuolisen suojan naarmuja, kolhuja ja putoamisia vastaan, ja vahvistettu reuna- ja kulmasuoja suojaa laitetta jokapäiväisiltä onnettomuuksilta.
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille