Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Faux matta nahka Suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Faux matta nahka Suojakuori
1/7

Tämä puhelimen suojakuori erottuu korkealaatuisesta tekstuurista, joka tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja tehokkaan suojan jokapäiväistä kulumista vastaan.
Siinä on kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero käytännöllistä säilytystä varten.
Sen kaksipuolinen magneettisuljenta takaa puhelimesi turvallisuuden.

  • Tässä puhelimen kotelossa on ensiluokkainen rakenne yhdistettynä kestävään TPU-sisäkuoreen. Se tarjoaa sekä tyylikkään ulkonäön että tehokkaan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
  • Tässä kotelossa on kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero, ja siinä on kätevä säilytyspaikka tärkeimmille korteillesi ja käteisvaroillesi. Se poistaa erillisen lompakon tarpeen, joten se on all-in-one-ratkaisu jokapäiväiseen käyttöön.
  • Kaksipuolinen magneettisulkujärjestelmä varmistaa, että suojakuori pysyy tukevasti suljettuna ja suojaa puhelinta vahingossa avautumiselta. Tämä muotoilu mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn puhelimeesi ja pitää sen samalla turvassa.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, joten kaikki portit, painikkeet ja ominaisuudet ovat helposti käytettävissä. Erityinen soittoaukko ja muut tarkat leikkaukset takaavat, että voit soittaa puheluita, ladata puhelimen ja käyttää kaikkia painikkeita ja kaiuttimia koteloa poistamatta.
  • Integroidun jalustatoiminnon ansiosta voit laskea puhelimen alas ja katsella sitä ilman käsiä. Tämä toiminto tarjoaa lisämukavuutta ja monipuolisuutta riippumatta siitä, katsotko videoita, surffaatko verkossa tai soitat videopuheluita.
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille