Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Ultra Light Suojakuori KADEM

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Ultra Light Suojakuori
 KADEM

Tutustu KADEM-koteloon OnePlus Nord 4:lle.
Tyylikkään ja hienostuneen höyhenmuotoilun ansiosta tämä suojakuori tuo puhelimeesi ripauksen tyylikkyyttä ja parantaa samalla sen alkuperäistä ulkoasua.
Kestävästä TPU:sta valmistettu suojakotelo tarjoaa erinomaista joustavuutta ja pitkäkestoista suojaa naarmuilta, kolhuilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta....

  • Kotelossa on tyylikäs ja hienostunut höyhenmalli, jonka läpinäkyvä takaosa tuo puhelimeesi ripauksen tyylikkyyttä ja korostaa sen alkuperäistä ulkonäköä.
  • Kestävästä TPU:sta valmistettu kuori tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja pitkäaikaisen suojan naarmuja, kolhuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan.
  • Vahvistetuilla kulmilla varustettu suojakuori tarjoaa erinomaisen pudotussuojan, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja ja iskuja ja pitää puhelimesi turvassa vahingossa tapahtuvilta pudotuksilta.
  • Sisältää galvanoidun renkaan, jolla on johtavia ominaisuuksia, mikä parantaa langattoman latauksen tehokkuutta ja mahdollistaa nopeamman latausnopeuden.
  • Korotetut reunukset suojaavat näyttöä ja kameraa: Kuoressa on korotetut reunukset näytön ja kameran ympärillä, mikä antaa lisäsuojaa naarmuuntumisen ja vaurioitumisen estämiseksi tasaisille pinnoille asetettaessa.
  • Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, jotta kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja kameroihin pääsee helposti käsiksi. Tarkka muotoilu varmistaa, että kaikki puhelimen toiminnot ovat helposti käytettävissä.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille