Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord 4 Nappanahkainen suojakuori

22,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Nappanahkainen suojakuori
1/8

Tutustu tapaukseen OnePlus Nord 4.
Aitoa naudannahkaa, jossa on ylellinen Nappa-tekstuuri, tämä suojakuori tarjoaa hienostuneen ja tyylikkään ulkonäön ja tarjoaa samalla erinomaisen kestävyyden ja suojan....

  • Aidosta naudannahasta valmistettu, ylellinen Nappa-kuosi tarjoaa hienostuneen ja tyylikkään ulkonäön sekä erinomaisen kestävyyden ja suojan.
  • Yhdistämällä aitoa naudannahkaa ja TPU:ta tämä suojakuori tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Nahka tarjoaa ensiluokkaisen tuntuman, kun taas TPU lisää joustavuutta ja vankkaa suojaa.
  • Siinä on useita korttipaikkoja ja rahatasku, joten voit kuljettaa välttämättömät tarvikkeet kätevästi ilman erillistä lompakkoa.
  • Säädettävä jalusta tarjoaa kätevän tavan katsella videoita, soittaa videopuheluita tai selata nettiä handsfree. Se tarjoaa vakaan, mukautettavan katselukulman, joka takaa mukavuutesi.
  • Magneettilukko varmistaa, että kuori pysyy tukevasti suljettuna ja suojaa laitettasi ja arvoesineitäsi vahingossa avautumiselta ja mahdollisilta vaurioilta.
  • Kuoressa on kulmatyynyt, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja estävät kulmien putoamisen. Tämä ominaisuus varmistaa, että laitteesi on hyvin suojattu pudotuksilta ja kolhuilta.
Matière
Cuir véritable
Silicone
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille