Takaisin tuotteisiin

Nintendo Switch OLED Anti-Fingerprint Suojakuori

18,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Nintendo Switch OLED Anti-Fingerprint Suojakuori
1/8

Vankka ja ergonominen suojakotelo Nintendo Switch OLED -konsolille.
Suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suojan jokapäiväisiä pudotuksia, iskuja ja naarmuja vastaan ja varmistamaan samalla optimaalisen soittomukavuuden ergonomisen muotoilun ansiosta.

  • Tämä suojakuori on valmistettu korkealaatuisesta PC-materiaalista, joka suojaa Switch-konsolia ja joystickiä kestävästi. Kun laite on asennettu tähän koteloon, se on suojattu päivittäisiltä putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta.
  • Sopii Nintendo Switch OLED -näytölle. Sopii täsmälleen Switch-konsolin ja -ohjaimen eri painikkeiden ja reikien kanssa.
  • OLED Dock Switchin uusi, parannettu muotoilu. Sopii täydellisesti telakkaan, jolloin voit sovittaa sen telakkaan latausta varten.
  • Suunniteltu erityisesti takakytkimen kiinnitystä varten. Vaikka olet asentanut tämän suojuksen, kytkimen kiinnitys toimii edelleen kuten pitääkin ja Joy-keppi on helppo irrottaa.
  • Tämä suojakuori , jossa on ergonominen muotoilu, ei ole vain suojakotelo, vaan myös mukava kannettava suojus kannettavaa pelaamista varten. Tämän suojan ergonominen rakenne tekee sormistasi rennommat ja mukavammat ja parantaa pelikokemustasi.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille