Takaisin tuotteisiin

Musta ääriviivat panssarilasi suojalasi iPhone 16 / 16 Plus -puhelimelle NORTHJO NORTHJO

9,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Musta ääriviivat panssarilasi
 suojalasi iPhone 16 / 16 Plus -puhelimelle NORTHJO NORTHJO
1/7

Tutustu NORTHJO-kameran linssisuojaan iPhone 16 / 16 Plus -puhelimelle.
Kestävästä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi kattaa linssin kokonaan ja suojaa luotettavasti naarmuilta ja hankauksilta.
Se tarjoaa HD-kirkkauden 99,9 %:n valonläpäisykyvyn, joka säilyttää valokuvien ja videoiden alkuperäisen laadun. Flash-yhteensopiva ja helppo asentaa.

  • Kestävä 9H-panssarilasi : Valmistettu 9H-karkaistusta lasista, joka takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja luotettavan suojan kameran objektiiville.
  • Täydellinen linssin suojaus: Peittää kameran linssin kokonaan, tarjoaa täydellisen suojan naarmuilta ja hankauksilta ja pitää objektiivin täydellisessä kunnossa.
  • HD-kirkkaus ja korkea valonläpäisykyky: tarjoaa HD-kirkkauden 99,9 %:n valonläpäisykyvyllä, joka säilyttää alkuperäisen kuvan ja videon resoluution kristallinkirkkaana.
  • Salamayhteensopiva muotoilu: Kameran linssisuojaan integroidut mustat ympyrät varmistavat, että salamatoiminnon normaali käyttö ei häiriinny, mikä mahdollistaa erinomaisen valokuvauksen myös heikossa valaistuksessa.
  • Ystävällinen ja helppo asentaa: Siinä on tarkat leikkaukset, jotka sopivat lähes kaikkiin puhelimen kuoriin, joten se on helppo kohdistaa linssin reikään ja asentaa nopeasti ja vaivattomasti.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille