Takaisin tuotteisiin

Panssarilasi näytönsuoja iPhone 16 Pro IMAK:lle

14,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Panssarilasi
 näytönsuoja iPhone 16 Pro IMAK:lle
1/6

Tutustu iPhone 16 Pro -puhelimen IMAK H-sarjan näytönsuojaan, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen naarmunkestävyyden ja teräväpiirtoisen kirkkauden.
Se on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista ja tarjoaa pitkäkestoisen suojan...

  • Teräväpiirto ja kulutuskestävyys: Tämä näytön kalvo tarjoaa teräväpiirtoisen kirkkauden ja erinomaisen kulutuskestävyyden, mikä takaa, että laitteesi näyttö pysyy kirkkaana ja suojattuna.
  • Ensiluokkaista panssarilasi : Laadukkaasta karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja parantaa kestävyyttä ja lujuutta ja suojaa laitettasi pitkäkestoisesti.
  • HD-katselukokemus: Nauti teräväpiirtokatselukokemuksesta tämän näytönsuojan avulla, joka palauttaa laitteesi näytön luonnollisen laadun tinkimättä selkeydestä.
  • Herkkä kosketusreaktio: Näytönsuoja tarjoaa pehmeän kosketuskokemuksen ja säilyttää laitteen näytön herkkyyden ja reagoinnin saumatonta käyttöä varten.
  • Hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite: Hydrofobisen ja oleofobisen pinnan ansiosta tämä suoja kestää tehokkaasti öljytahroja ja vettä pitäen näytön puhtaana ja kirkkaana.
  • Helppo asennus: Näytönsuoja käyttää AB-liimaa automaattiseen imeytymiseen, mikä takaa yksinkertaisen ja kuplattoman asennusprosessin. Puhdista näyttö, kohdista suojakalvo ja kiinnitä, jotta se istuu täydellisesti.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille