Takaisin tuotteisiin

Suojakuori iPhone 16 Pro Linjat ja hihnat

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 iPhone 16 Pro Linjat ja hihnat
1/8

Tutustu iPhone 16 Pro -puhelimen suojukseen, joka on suunniteltu tyylikkäillä ompelulinjoilla ja painetuilla koristeilla.
Tämä suojus tarjoaa kestävän ja joustavan rakenteen, joka suojaa tehokkaasti naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
Siinä on myös 2 korttipaikkaa ja sivutasku, joten se on käytännöllinen all-in-one-ratkaisu.

  • Suunniteltu tyylikkäillä tikkauslinjoilla ja painetuilla koristeilla, jotka parantavat kokonaisestetiikkaa ja antavat kuorelle hienostuneen, muodikkaan ilmeen.
  • Tarjoaa kestävän, joustavan rakenteen, joka suojaa erinomaisesti naarmuilta, putoamisilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta.
  • Varustettu kahdella korttipaikalla ja sivutaskulla, joiden avulla voit kuljettaa tärkeitä kortteja ja käteistä, joten se on käytännöllinen all-in-one-ratkaisu.
  • Kuori voidaan helposti taittaa jalustaksi, ja se tarjoaa säädettävät katselukulmat videoiden katseluun, videopuheluiden soittamiseen tai internetin selaamiseen handsfree.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu kulmapehmusteilla, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja suojaavat puhelinta putoamisilta ja iskuilta.
  • Turvallinen magneettilukko pitää puhelimen ja arvoesineet turvassa ja varmistaa, että ne pysyvät paikoillaan ja ovat helposti saatavilla tarvittaessa.
  • Mukana on irrotettava rannehihna kätevää kantamista varten, joten voit pitää puhelimesi turvallisesti vierelläsi liikkeellä ollessasi.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille