Takaisin tuotteisiin

Suojakuori iPhone 16 Pro näytönsuoja Paljetti Series WANLONFENG

18,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 iPhone 16 Pro näytönsuoja Paljetti
 Series WANLONFENG
1/6

Tutustu WANLONFENG suojakuori iPhone 16 Pro, toimitetaan näytön kalvo.
Se tarjoaa täydellisen suojan laitteellesi ainutlaatuisen 3D-perhosmuotoilun ja iskuja vaimentavan materiaalin ansiosta.

  • 2-in-1-suojaus: Tämä sarja sisältää HD-panssarilasi ja TPU-epoksi-PVC-perhoskuoren, joka tarjoaa täydellisen suojan laitteen etu- ja takapuolelle.
  • 3D Perhonen Design:Puhelimen suojakotelo on PVC 3D epoksi perhonen muotoilu glitter aksentteja, lisäämällä ainutlaatuinen ja silmäänpistävä ulkonäkö puhelimeen.
  • Suuri linssiaukko: Kuoressa on suuri linssiaukko, joka varmistaa, että puhelimen kamera pysyy esteettömänä ja täysin toimintakykyisenä, jolloin voit ottaa selkeitä ja laadukkaita valokuvia ja videoita kuorta irrottamatta.
  • Iskuja vaimentava TPU-materiaali: Laadukkaasta TPU-materiaalista valmistettu puhelimen kuori tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja suojan jokapäiväistä kulumista vastaan, jolloin puhelimesi pysyy turvassa pudotuksilta ja iskuilta.
  • Panssarilasi oleva näytönsuoja: Panssarilasi oleva näytönsuoja tarjoaa HD-kirkkauden, särkymättömän suojan ja öljyä hylkivän pinnoitteen, joka takaa, että näyttö pysyy kirkkaana, naarmuuntumattomana ja helposti puhdistettavana.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille