Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro suojakuori N.BEKUS

20,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro suojakuori
 N.BEKUS
1/8

N.BEKUSin nahkamainen lompakkokotelo iPhone 16 Pro -puhelimelle tarjoaa erinomaisen suojan ja mukavuuden.
Se tarjoaa ihokosketusnäytön, täydellisen suojan jokapäiväisiä vaurioita vastaan ja useita säilytysvaihtoehtoja korteillesi ja rahoillesi.

  • Ensiluokkainen PU-nahkakuori, jossa on joustava TPU-sisäkuori, joka tarjoaa ihon tuntua. Suojaa puhelimesi jokapäiväisiltä vaurioilta monipuolisella suojalla.
  • Useissa kortti- ja kolikkotaskuissa sekä vetoketjullisessa etutaskussa voit säilyttää kätevästi henkilökorttia, luottokortteja, käteistä ja kolikoita.
  • Suojakuori voi toimia puhelimen pidikkeenä, jotta voit katsella puhelinta kädet vapaana. Täydellinen videopuheluihin, elokuvien katseluun ja lukemiseen, joka tarjoaa mukavan katselukokemuksen.
  • Kahden etukannen välissä oleva metallinen neppari estää niiden irtoamisen toisistaan, kun taas magneettilukko varmistaa, että koko puhelinkotelo pysyy tukevasti suljettuna eikä sitä ole helppo kadottaa.
  • Mukana on pitkä säädettävä kantolenkki (70-150cm) olkapäälle tai rintareppuun ja lyhyt kantolenkki käden kantamiseen, mikä tarjoaa joustavia ja käteviä kantovaihtoehtoja kaikissa tilanteissa.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille