Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro Mirror & RFID Block Suojakuori

22,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Mirror & RFID Block Suojakuori
1/8

Suojaa puhelimesi tyylikkäästi iPhone 16 Pro -puhelimen kotelolla.
Se tarjoaa tehokkaan suojan jokapäiväisiä vahinkoja vastaan, turvaa korttisi magneettipainikkeilla ja RFID-suojauksella, ja siinä on integroitu meikkipeili nopeaa korjailua varten.
Lisäksi se on erittäin helppo asentaa ja irrottaa, joten se on käytännöllinen ja tyylikäs valinta.

  • Tämä TPU:sta ja PU:sta huolellisesti valmistettu suojakuori suojaa puhelintasi tehokkaasti päivittäisiltä vaurioilta, kuten putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja naarmuuntumisilta.
  • Se on klassinen ja helppo sovittaa yhteen, ja siinä on kuvioitu rasterikuvio. Magneettipainikkeet pitävät kortit turvassa ja estävät niiden katoamisen, ja RFID-sulkutekniikka estää tehokkaasti signaalit ja suojaa henkilökohtaisia tietoja luvattomilta skannaajilta.
  • Kuoren sisällä on meikkipeili, jonka avulla voit tarkistaa ulkonäkösi ja käyttää meikkiä missä ja milloin tahansa. Lasisen peilin saranoitu kansi toimii myös tukena vaaka- ja pystysuoraa katselua varten.
  • Kameran, kaiuttimen, kuulokkeen ja muiden porttien tarkat aukot mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin, joten puhelin on täysin toimintakunnossa kuorta irrottamatta.
  • Tämä suojakuori näyttää upealta, ja se on erittäin helppo asentaa ja irrottaa, jotta puhelimesi pysyy tyylikkäänä. Mukana on irrotettava ja säädettävä olkahihna (70-150 cm) kätevää kuljettamista varten, mikä tekee siitä muodikkaan ja kannettavan nahkaisen puhelinkotelon.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type

Porte-cartes

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille