Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro Max Huurteinen Suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Max Huurteinen
 Suojakuori
1/6

Tutustu iPhone 16 Pro Max -koteloon, jossa yhdistyvät kestävyys ja tyylikkyys.
Laadukkaista materiaaleista valmistettu suojakotelo tarjoaa optimaalisen suojan laitteellesi ja on samalla ohut ja kevyt.
Sen mattapintainen pinta ja metallipainikkeet tuovat sen muotoiluun hienostuneisuutta.

  • Tämä suojakuori on valmistettu TPU:n ja PC:n yhdistelmästä, joka tarjoaa vankan suojan. TPU tarjoaa joustavuutta ja iskunvaimennusta, kun taas kova PC-tausta lisää kestävyyttä.
  • Kuori on mattapintainen, ja siinä on ihon tuntuinen pinta, joka antaa kuorelle ainutlaatuisen rakenteen. Tämä ei ainoastaan paranna pitoa, vaan antaa myös mukavan tuntuman käteen, mikä vähentää liukastumisen todennäköisyyttä.
  • Sisältää metalliset painikkeiden suojukset, jotka täydentävät kuoren muotoilua ja antavat tyydyttävän tuntuman painettaessa. Nämä metalliset aksentit lisäävät myös eleganssia ja erottuvuutta yleisilmeeseen.
  • Materiaalien ja muotoiluelementtien yhdistelmän tuloksena on ohut ja suojaava kuori, joka varmistaa, että laitteesi pysyy suojattuna jokapäiväiseltä kulutukselta lisäämättä tarpeetonta tilaa.
  • Kuoressa on tyylikäs kaksivärinen värimaailma, joka korostaa sen hienostunutta ulkonäköä, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkään suojan.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille