Takaisin tuotteisiin

Kansi iPhone 16 Pro Max Tuki ja suojaus Liukukamera

14,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Kansi iPhone 16 Pro Max Tuki ja suojaus Liukukamera
1/8

Tutustu iPhone 16 Pro Max -puhelimen magneettikoteloon, jossa on 360 astetta kääntyvä tuki ja liukuva suojus kameran linssille.
Tämä suojakuori tarjoaa vankan suojan ja monipuolisen handsfree-katselukokemuksen.

  • Monikerroksinen suojaus TPU:lla ja PC:llä: Tämä kuori on valmistettu kestävästä TPU- ja PC-materiaalista, joka tarjoaa vankan suojan putoamisia, iskuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan.
  • 360 astetta kääntyvä jalusta: Tämä suojakuori on varustettu 360 astetta kääntyvällä jalustalla, joka myös taittuu alas 100 asteeseen, ja tarjoaa monipuolisen handsfree-katselukokemuksen ja turvallisen otteen.
  • Yhteensopiva MagSafe- ja magneettisten autotelineiden kanssa: Integroidun magneettisen imulevyn ansiosta kuorta voidaan käyttää Mag-Safe-laturin ja magneettisten autotelineiden kanssa, jolloin sitä on helppo käyttää ilman käsiä ajon aikana (ei sisälly).
  • Korkea näytön ja kameran suojaus: Suunniteltu korotetuilla reunoilla, jotka suojaavat näyttöä ja kameraa ja varmistavat, että ne pysyvät suojassa naarmuilta ja iskuilta.
  • Yksityisyyden suojaaminen liukuvalla kamerasuojalla: Se tarjoaa tehokkaan suojan yksityisyydelle ja lisäsuojan objektiivin vahingoittumista vastaan.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille