Takaisin tuotteisiin

iPhone 16 Pro Max -jäähdytyskotelo

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Max -jäähdytyskotelo
1/7

Tutustu innovatiiviseen koteloon iPhone 16 Pro Maxille.
Siinä on suuren pinta-alan jäähdytyselementti, joka haihduttaa tehokkaasti lämpöä ja varmistaa, että puhelimesi pysyy viileänä pitkäaikaisen käytön aikana ja tarjoaa paremman peli- ja käyttökokemuksen....

  • Innovatiivinen jäähdytyselementtisuunnittelu: siinä on suuren pinta-alan jäähdytyselementtisuunnittelu, joka johtaa tehokkaasti lämpöä pois ja varmistaa, että puhelin pysyy viileänä pitkäaikaisen käytön aikana ja tarjoaa paremman peli- ja käyttökokemuksen.
  • Galvanoitu viimeistely: kuori on galvanoitu ensiluokkaisen ulkonäön ja tuntuman saavuttamiseksi, mikä tarjoaa suuren arvon PC-materiaalin laadulla ja erinomaisen käyttökokemuksen.
  • Täydellinen suojaus: tarjoaa moninkertaisen suojan korotetuilla reunoilla (0,5 mm) näytön ja kameran linssin ympärillä ja suojaa naarmuilta, putoamisilta ja iskuilta pitäen puhelimen täydellisessä kunnossa.
  • Parannettu näppäinten suojaus: suunniteltu tarkalla palautteella näppäinten suojausta varten, mikä pidentää puhelimen näppäinten käyttöikää ja varmistaa, että ne pysyvät reagoivina ja helppokäyttöisinä.
  • Hieno mikrorakenteinen rakenne: mikrorakenteinen viimeistely tarjoaa pitkäkestoisen, virkistävän tuntuman, joka parantaa pitoa ja käyttömukavuutta, estää liukastumista ja säilyttää tyylikkään ulkonäön.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille