Takaisin tuotteisiin

Pehmustettu iPhone 16 Pro Max Suojakuori kantolenkki ja olkahihna kanssa

17,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Pehmustettu iPhone 16 Pro Max Suojakuori
 kantolenkki
 ja olkahihna kanssa
1/8

Anna älypuhelimellesi erinomainen suoja lompakkokotelomme iPhone 16 Pro Maxille.
Tyylikkään ja hienostuneen muotoilunsa ansiosta tämä suojakuori tarjoaa erinomaisen suojan iskuja ja putoamisia vastaan sekä käytännöllisen säilytyspaikan korteille, käteiselle ja kuulokkeille.

  • Valmistettu PU:sta ja ohut TPU-sisäkuori, joka tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja putoamissuojan. Tyylikäs timanttinen ompelumuotoilu, joka tuo puhelimen koteloon hienostuneisuutta.
  • Suunniteltu useilla korttipaikoilla ja vetoketjullisella taskulla, jonka avulla voit pitää kortit, käteisen, kolikot ja kuulokkeet yhdessä paikassa äärimmäisen kätevästi.
  • Kahden etukannen välissä on metalliset nepparit, jotka estävät niiden irtoamisen toisistaan, ja magneettisuljin, joka varmistaa, että koko puhelinkotelo pysyy tukevasti suljettuna eikä sitä ole helppo kadottaa.
  • Säädettävä jalusta mahdollistaa monikulmaisen katselun vaaka-asennossa, mikä helpottaa videoiden katselua, lukemista tai työskentelyä ilman käsiä.
  • Tarjoaa täydellisen suojan älypuhelimellesi ja estää kolhuja, halkeamia ja naarmuja. Mukana käytännöllinen kantolenkki ja olkahihna helppoa kuljettamista varten.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille