Takaisin tuotteisiin

Panssarilasi oleva näytönsuoja iPhone 16 Plus IMAK:lle

14,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Panssarilasi
 oleva näytönsuoja iPhone 16 Plus IMAK:lle
1/6

Tämä näytönsuoja tarjoaa teräväpiirtoisen kirkkauden ja erinomaisen kulutuskestävyyden, mikä takaa, että laitteesi näyttö pysyy kirkkaana ja suojattuna.
Laadukkaasta karkaistusta lasista valmistettu suojakalvo parantaa näytön kestävyyttä ja...

  • Tämä näytön kalvo tarjoaa teräväpiirtoisen kirkkauden ja erinomaisen kulutuskestävyyden, mikä takaa, että laitteesi näyttö pysyy kirkkaana ja suojattuna.
  • Laadukkaasta karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja parantaa kestävyyttä ja lujuutta ja tarjoaa laitteellesi pitkäaikaisen suojan.
  • Nauti teräväpiirtokatselukokemuksesta tämän näytönsuojan avulla, joka palauttaa laitteesi näytön luonnollisen laadun tinkimättä selkeydestä.
  • Näytönsuoja tarjoaa tasaisen kosketuskokemuksen, säilyttäen laitteen näytön herkkyyden ja reagointikyvyn sujuvan toiminnan varmistamiseksi.
  • Hydrofobisen ja oleofobisen pintansa ansiosta tämä suojakalvo kestää tehokkaasti öljy- ja vesitahroja ja pitää näytön puhtaana ja kirkkaana.
  • Näytönsuoja käyttää AB-liimaa automaattiseen imeytymiseen, mikä takaa yksinkertaisen ja kuplattoman asennusprosessin. Pyyhi vain näyttö, kohdista suoja ja kiinnitä se täydellisen pidon varmistamiseksi.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille