Takaisin tuotteisiin

Läpinäkyvä iPhone 16 Plus -suojakuori yhteensopiva MagSafe-tukirenkaan kanssa

18,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Läpinäkyvä iPhone 16 Plus -suojakuori
 yhteensopiva MagSafe-tukirenkaan kanssa
1/8

Tutustu MagSafe-yhteensopivaan koteloon iPhone 16 Plus -puhelimelle.
Siinä on 360 astetta kääntyvä potkulaite, joka tarjoaa erinomaisen suojan iskuilta ja sopii erinomaisesti videoiden katseluun tai handsfree-videopuheluiden soittamiseen.

  • Tämä suojakuori tarjoaa erinomaisen joustavuuden, kestävyyden ja suojan PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmän ansiosta. Likaa hylkivä 3H-kovuuskerros suojaa tehokkaasti naarmuilta ja tahroilta.
  • Se on varustettu 360 astetta kääntyvällä jalustalla, joka tarjoaa käytännöllisen handsfree-katselun useista eri kulmista, mikä sopii erinomaisesti lukemiseen, videoiden katseluun tai videopuheluiden soittamiseen.
  • Kuoressa on vahva magneettirengas, se on yhteensopiva MagSafe-latureiden kanssa ja sen avulla se voidaan kiinnittää turvallisesti magneettisiin autotelineisiin ja muihin magneettipintoihin.
  • Tämä puhelimen kuori tarjoaa sertifioidun sotilasluokan pudotussuojan, joka kestää pudotukset jopa 15 jalan korkeudesta. Vahvistetut kulmat tarjoavat erinomaisen iskusuojan
  • Korotetut reunukset antavat lisäsuojaa kameran linssille ja näytölle, jolloin vältetään suora kosketus pintoihin. Kuoren tarkat leikkaukset takaavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin ilman, että kuorta tarvitsee irrottaa.
Matière

Silicone
Type
Anneau
Support mains libres

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille