Takaisin tuotteisiin

Smart Suojakuori iPad mini (2021) Magi DUX DUCIS

29,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Smart Suojakuori
 iPad mini (2021) Magi DUX DUCIS
1/8

Tämä Dux Ducis Magi -älysuojakuori iPad minille (2021) tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin ilman, ja tä sitä tarvitsee irrottaa.
Se on erittäin ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen.
Se tarjoaa täydellisen suojan iskuja, hankausta, naarmuja, sormenjälkiä, liukastumista, likaa ja kulmavaurioita vastaan.

  • Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimja , portit ja painikkeja ) ilman, ja tä suojakuori a tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkauksja ja painikkeja tarjoavat helpon pääsyn tablja in kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen ja uosa on valmistja tu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli suojaa erinomaisesti ja TPU + PC -runko tekee tablja ista vakaamman.
  • Laadukkaat materiaalit yhdistja tynä erinomaiseen ammattitaitoon tekevät tästä erittäin tyylikkään suojakuori n. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Tarjoaa automaattisen herätys-/lepotoiminnon avaamalla/sulkemalla tämän älykkään kannen, mikä auttaa säästämään energiaa ja pidentää akun käyttöikää. Tämän älysuojakuori n kannen avaaminen herättää tablja in automaattisesti ja sulkeminen siirtää tablja in automaattisesti lepotilaan.
  • Se, ja tä suojakuori voi seistä pystyasennossa, tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, Internja issä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun kädja pysyvät vapaina ja nivelkipuilta vältytään.
  • Tilaa kynälle (kynää ei ole mukana).
  • Irrotja tava 2-in-1, joten voit käyttää takakantta itsenäisesti, mikä helpottaa käyttöä.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille