Takaisin tuotteisiin

Smart Suojakuori iPad Air 13 (2024) Ultra Slim kynä suojakuori (Ultra Slim Pencil Suojakuori )

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Smart Suojakuori
 iPad Air 13 (2024) Ultra Slim kynä suojakuori
 (Ultra Slim Pencil Suojakuori
)
1/7

Tämä suojakuori on mukautettu täydellisesti laitteeseesi, jolloin kaikki toiminnot ja hallintalaitteet ovat täysin käytettävissä ilman, että sitä tarvitsee irrottaa.
Erittäin ohut ja kevyt, se tarjoaa optimaalisen suojan mattapintaisen PC-selkämyksen ja ensiluokkaisen PU-nahan etupuolen ansiosta....

  • Tämä suojus antaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että sinun tarvitsee irrottaa sitä. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet helpottavat pääsyä tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Erittäin ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen etupaneeli on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäpuoli suojaa erinomaisesti ja mattainen PC-taustapinta tekee tabletista vakaamman.
  • Tablettikotelossa on yksinkertainen muotoilu puhtaalla värillä, voit valita suosikkisi tabletin suojaamiseksi, joka on kauniimpi ja muodikkaampi.
  • Laadukkaat materiaalit yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekevät tästä kotelosta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Kolminkertainen tuki tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internetissä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa pitäen molemmat kädet vapaina ja ehkäisten nivelkipuja.
  • Energiaa säästävä automaattinen herätys- ja lepotoiminto. Sivussa oleva kynänpidike on kätevä kynän kuljettamiseen (kynä ei sisälly toimitukseen).
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille