Takaisin tuotteisiin

iPad Air 13 (2024) monitoimikuori

37,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Air 13 (2024) monitoimikuori
1/4

Tutustu iPad Air 13 (2024) -koteloon, jossa on 360° kääntyvä tuki ja säädettävä olkahihna.
Se on suunniteltu kestävään suojaukseen, ja se tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen paksumpien silikonikulmiensa ansiosta....

  • Kiinnitä kätesi säädettävällä käsihihnalla ja käännä laitettasi 360 astetta monipuolisen katselun ja käsittelyn varmistamiseksi.
  • Suunniteltu syvennetyillä kulmilla, jotka parantavat iskunvaimennusta ja tarjoavat vankan suojan iskuja ja putoamisia vastaan.
  • Vahvistetut kulmat tarjoavat poikkeuksellisen hyvän iskunvaimennuksen, joka pitää tabletin turvassa jopa 1 metrin pudotuksen jälkeen betonille.
  • Tyylikäs ja edullinen suojakuori , jossa on kestävä silikonikuori, kova PC-sisäkuori ja TPU-reuna, joka suojaa tärinältä ja naarmuuntumiselta.
  • Kuljeta laitetta kätevästi ja turvallisesti säädettävällä olkahihnalla, joka on ihanteellinen liikkeellä oloa varten, ja monipuolisilla kiinnitysmahdollisuuksilla, myös autossa.
  • Nauti joustavasta katselusta kaksikulmaisen jalustan avulla, jonka avulla voit säätää laitteesi täydelliseen katselukokemukseen, olitpa sitten töissä tai rentoutumassa.
  • Integroitu kynänpidike pitää kynän tukevasti paikallaan, jolloin se on helposti saatavilla ja estää sen katoamisen - täydellinen liikkeessä käytettäväksi.
Matière
Plastique rigide
Silicone
Type

Support mains libres
Ultra résistant

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille