Takaisin tuotteisiin

Suojaava linssi Honor Magic Vs RURIHAI:lle

9,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojaava linssi Honor Magic Vs RURIHAI:lle
1/5

Tutustu RURIHAI 0,26 mm:n kaarevaan 3D-linssikalvoon Honor Magic Vs 5G:lle.
Se tarjoaa täydellisen suojan vaikuttamatta laitteen estetiikkaan kaarevan 3D-mallinsa ansiosta.
Siinä käytetään kehittyneitä silkkipaino- ja lämpötaivutustekniikoita, joilla varmistetaan täydellinen kiinnittyminen linssin pintaan.

  • Tässä objektiivikalvossa on 3D-kaareva muotoilu, joka takaa täydellisen pidon kameran objektiiviin ja tarjoaa täydellisen suojan vaikuttamatta kameran esteettiseen ulkonäköön.
  • Seulapaino- ja lämpötaivutustekniikka: Kehittyneillä seulapaino- ja lämpötaivutustekniikoilla luodaan saumaton ja kestävä linssisuoja, joka kiinnittyy täydellisesti linssin pintaan.
  • Sisältää täydellisen liimakerroksen, joka varmistaa, että se ei irtoa, mikä parantaa suojan vakautta ja pitkäikäisyyttä säilyttäen samalla kameran linssin alkuperäisen ulkonäön.
  • Tämä korkealaatuisesta alumiinisilikonilasista valmistettu linssikalvo tarjoaa poikkeuksellisen kirkkaan ja teräväpiirtoisen läpinäkyvyyden. Heijastamaton (AR) pinnoite parantaa näkyvyyttä entisestään ja varmistaa, että kamerasi tallentaa teräviä ja eloisia kuvia.
  • Kalvo on käsitelty sormenjälkiä kestävällä pinnoitteella, joka pitää linssin puhtaana ja kirkkaana. AB-liima takaa helpon kiinnityksen ilman kuplia, jolloin kameran herkkyys ja reagointikyky säilyvät.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille