Takaisin tuotteisiin

Suojalinssi Honor Magic V2 RSR Porsche Design RURIHAI -suojalasille

12,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojalinssi Honor Magic V2 RSR Porsche Design RURIHAI -suojalasille
1/5

RURIHAI-objektiivikalvomme tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan kamerallesi.
3D-käyrän muotoilun ansiosta se takaa täydellisen pidon ja teräväpiirtoisen läpinäkyvyyden tinkimättä laitteesi estetiikasta.

  • Tässä objektiivikalvossa on 3D-kaareva muotoilu, joka takaa täydellisen pidon kameran objektiiviin ja tarjoaa täydellisen suojan vaikuttamatta kameran esteettiseen ulkonäköön.
  • Käyttää kehittynyttä silkkipaino- ja lämpötaivutustekniikkaa saumattoman, kestävän linssisuojan luomiseksi, joka kiinnittyy täydellisesti linssin pintaan.
  • Sisältää täydellisen liimakerroksen, joka varmistaa, että se ei irtoa, mikä parantaa suojan vakautta ja pitkäikäisyyttä säilyttäen samalla kameran linssin alkuperäisen ulkonäön.
  • Tämä runsaasti alumiinia sisältävästä piilasista valmistettu linssikalvo tarjoaa poikkeuksellisen kirkkaan ja teräväpiirtoisen läpinäkyvyyden. Heijastamaton (AR) pinnoite parantaa näkyvyyttä entisestään ja varmistaa, että kamerasi tallentaa teräviä ja eloisia kuvia.
  • Galvanoitu sormenjälkien kestävä pinnoite AB-liimalla: Kalvo on käsitelty galvanoidulla sormenjälkien kestävällä pinnoitteella, jotta linssi pysyy puhtaana ja kirkkaana. AB-liima takaa helpon kiinnityksen ilman kuplia, jolloin kameran herkkyys ja reagointikyky säilyvät.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille