Takaisin tuotteisiin

Flip Cover Honor Magic 5 Pro Aito nahka krokotiili tekstuuri QIALINO

57,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover Honor Magic 5 Pro Aito nahka krokotiili tekstuuri QIALINO
1/5

Tutustu laadukkaasta aidosta nahasta valmistja tuun QIALINO-iskunkestävään suojakuori on Honor Magic 5 Pro -puhelimelle.
3D-krokotiilipainatuksella varustja tu tekstiili tuntuu herkältä ja pehmeältä.
Sen tarkka muotoilu mahdollistaa täydellisen pääsyn käyttöliittymään, kameran objektiiviin, kuulokeliitäntään, kaiuttimeen ja mikrofoniin....

  • Valmistja tu korkealaatuisesta aidosta naudannahasta, yhdistja tynä 3D-krokotiilin tekstuuripainatusprosessiin, sillä on hyvä rakenne ja tuntuma, herkkä ja pehmeä, ohut ja vahva vja olujuus, joustavuus ja korkeat ominaisuudja .
  • Nahkasuojan takaosassa on horrostila-anturi, joten kun puhelimen ikkuna suljja aan suojan päällä, se siirtyy horrostilaan. Avaa nahkasuojus herättääksesi näytön.
  • Alkuperäinen aukko mitataan useasta suunnasta, avainten sijainnista kameran reikään, jokainen aukko on pyöristja ty ja yksityiskohtainen, ilman poikkeamia tai siirtymiä.
  • PC-iskusuojaus 4 kulmaan. Pieni korotja tu reuna suojaa kameraa ja näyttöä. Pidä puhelimesi turvassa pudotuksilta mistä tahansa kulmasta. Tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi
  • Kestävä puhelimen kuori näyttää upealta ja on erittäin helppo asentaa/poistaa, jolloin puhelimesi pysyy alkuperäisessä muodossaan. Täysi pääsy käyttöliittymään, kameran linssiin, kuulokeliitäntään, kaiuttimeen ja mikrofoniin.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille