Takaisin tuotteisiin
Uusi

Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro -lompakko

20,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro -lompakko
1/8

Tutustu DF-011 koteloon Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro.
Se tarjoaa täydellisen suojan, käytännöllisen rakenteen kuljetusta varten, runsaasti säilytystilaa, handsfree-katselun ja helpon, turvallisen pääsyn, mutta on samalla tyylikäs ja käytännöllinen.

  • Monipuolinen suojaus: Kestävästä TPU:sta ja korkealaatuisesta PU-nahasta valmistettu suojakuori tarjoaa täydellisen suojan jokapäiväistä kulumista, naarmuja ja iskuja vastaan.
  • Käytännöllinen muotoilu kuljetusta varten: Varustettu rannehihnalla ja säädettävällä olkahihnalla (70 cm - 140 cm), joka mahdollistaa hands-free olon ja sopii täydellisesti liikkeellä olevaan elämäntyyliin.
  • Runsaasti säilytystilaa: Sisältää kaksi valokuva-aukkoa, kuusi korttipaikkaa, lompakon päälokeron ja ulkoisen vetoketjullisen kolikkotaskun. Pidä henkilöllisyystodistuksesi, korttisi, rahasi ja kolikkosi turvassa.
  • Kädet vapaana -katselu: Taitettava jalusta helpottaa työtäsi ja elämääsi tarjoamalla kätevän katselukulman lukemista tai videoiden katselua varten.
  • Turvallinen ja helppokäyttöinen: Tarkat leikkaukset takaavat helpon pääsyn kaikkiin tärkeisiin portteihin ja painikkeisiin. Magneettipainikkeellinen sulkeminen pitää tavarasi turvassa.
  • Tyylikäs ja käytännöllinen: Yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden, sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja erityistilaisuuksiin. Tyylikäs muotoilu täydentää mitä tahansa asua ja pitää välttämättömät tavarat järjestyksessä ja lähellä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille