Takaisin tuotteisiin
Uusi

Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Suojakuori MagSafe ja lämmönpoisto yhteensopiva

25,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Suojakuori
 MagSafe ja lämmönpoisto yhteensopiva
1/8

Tutustu Google Pixel 9:n / Pixel 9 Pron koteloon, jossa on innovatiivisia ominaisuuksia, kuten MagSafe-yhteensopivuus, tehokas lämmöntuotto, integroitu aromaterapiatuki ja alumiiniseoksesta valmistettu potkulaite.
Se tarjoaa vankan suojan säilyttäen samalla tyylikkään muotoilun, joka mahdollistaa miellyttävän käsittelyn.

  • Tehokas lämmöntuotto: Tämä suojakuori on valmistettu huippuluokan silikonista + PC:stä ja se johtaa tehokkaasti puhelimen käytön aikana tuottamaa lämpöä, mikä auttaa pidentämään akun käyttöikää ja ylläpitämään optimaalista suorituskykyä.
  • Integroitu magneettipidike: MagSafe-magneettilatauksen kanssa yhteensopivassa kuoressa on integroidut magneetit, jotka on helppo kiinnittää Mag-Safe-yhteensopiviin lisävarusteisiin, kuten magneettisiin autokiinnikkeisiin, varmistaen kätevän latauksen ja handsfree-käytön liikkeellä ollessa.
  • Alumiiniseosjalusta: Nauti parannetusta handsfree-katselukokemuksesta mukana toimitetulla alumiiniseosjalustalla, joka sopii täydellisesti suosikkiohjelmiesi katseluun tai videokeskusteluun ystävien ja perheenjäsenten kanssa maisematilassa.
  • Aromaterapiaominaisuus: kohenna aistejasi sisäänrakennetulla aromaterapia-aukolla, joka on suunniteltu pitämään suosikkituoksutyynyäsi. Nauti virkistävästä ja rentouttavasta aromaterapiakokemuksesta puhelinta käyttäessäsi, mikä parantaa yleistä hyvinvointiasi.
  • Vankka suojaus, tyylikäs muotoilu: Tämä suojakuori tarjoaa luotettavan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan, ja sen ohut profiili takaa miellyttävän käsittelyn ja helpon pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin, mikä takaa sekä tyylin että toiminnallisuuden yhdessä tyylikkäässä paketissa.
Matière
Plastique rigide
Silicone
Type
Support mains libres

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille